• ONS ORGANISATIE
  • JAN RAATELAND
  • RYAN SPENCER

De twee initiatiefnemers Jan Raateland en Ryan Spencer vormen samen het bestuur van Stichting ONS. Zij sturen alle activiteiten en projecten aan, van strategie en ontwikkeling tot marketing en uitvoering. Jan – vrijdenker, sporter, echtgenoot, vader & opa – heeft 35 jaar ervaring als manager, waaronder bij gemeenten en bij de Rijksoverheid, maar ook als adviseur en als bestuurder bij sportverenigingen. Jan is goed bekend met het landelijke en lokale sportbeleid en het functioneren van sportbonden. Ryan –  mens, ondernemer, sporter, creatieve geest, vader & vriend – zijn specialiteit is het verbinden van organisaties en partijen. Ryan is in veel van zijn projecten een objectieve, onafhankelijke adviseur die belangen samen weet te brengen, zonder daarbij het resultaat uit het oog te verliezen.

[et_social_follow icon_style=”slide” icon_shape=”rectangle” icons_location=”left” col_number=”auto” custom_colors=”true” bg_color=”#f5f5f5″ bg_color_hover=”#3b5998″ icon_color=”#ffffff” icon_color_hover=”#ffffff” outer_color=”light” network_names=”true”]

“ Vanaf begin jaren 90 ben ik mij bewust van het feit dat sportverenigingen er belang bij hebben om een concrete invulling te geven aan hun maatschappelijke functie. Die maatschappelijke taak gaat samen met de professionalisering van taken en functies binnen de sportvereniging.

Bovendien is sport een belangrijk middel om groepen mensen vanuit verschillende achtergronden en culturen te binden en te laten samenleven.

Overigens hebben ook culturele organisaties en educatieve instellingen baat bij meer professionalisering.”

 

 

“Bij voorkeur onderneem ik mijn activiteiten in de vorm van samenwerking met organisaties in zowel de publieke als de private sector. Dat draait altijd om het vinden van een gemeenschappelijk belang en ruimte bieden aan individuele betrokkenheid en passie. Mijn specialisatie ligt logischerwijs op het gebied van het realiseren van duurzame samenwerking.’