NIEUWE BESTUURSLEDEN, COMMISSIES EN ACTIEVE LEDEN

By Sylvester 6 jaar agoNo Comments

Van januari 2018 tot oktober 2018 heeft stichting ONS het bestuur van PGS/VOGEL begeleid bij het inventariseren en ontdekken van de eigen kracht van de vereniging. Het nieuwe, relatief jonge bestuur was belast met te veel uitvoerende taken; bij de leden lag er nog weinig besef en bereidheid om zich voor vrijwilligerstaken in te zetten.

Met een persoonlijk gerichte oproep aan 25 geselecteerde PGS/VOGEL leden werden 20 personen bereidt gevonden die positief reageerden op een uitnodiging voor een gesprek. Het grootste deel van deze groep liet weten zich verantwoordelijk te voelen voor de toekomst van hun voetbalvereniging.

In een gezamenlijke bijeenkomst op zaterdagochtend 7 juli is in aantal groepen per taakgebied met elkaar gesproken over de invulling van de werkzaamheden. De uitkomsten van deze bijeenkomst zijn op 5 september concreet met elkaar uitgewerkt en in acties en/of plannen afgesproken.

Het bestuur is met twee nieuwe leden uitgebreid naar zes bestuursleden; Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 4 oktober zijn de nieuwe bestuursleden benoemd en de verschillende nieuwe commissie geïnstalleerd.

Op maatschappelijk gebied is het bestuur de samenwerking aangegaan met een kinderopvang organisatie voor de Naschoolse opvang. PGS/VOGEL biedt aan het SGK de gelegenheid aan 3 G-teams om gebruik te maken van hun complex: het veld en het clubgebouw.

Dat geldt evenzo voor twee autisten-teams.

Categories:
  Nieuws, VOOR ONS ALLEMAAL, DOOR ONS ALLEMAAL

Leave a Reply

Your email address will not be published.