Nieuw bestuur voor voetbalvereniging Duindorp SV

By Sylvester 5 jaar agoNo Comments

Tijdens de Algemene Ledenvergadering hebben de leden van Duindorp S.V. ingestemd met de voordracht van een nieuw bestuur (verslag van deze vergadering is in te zien voor de leden op de club).
De vorming van een nieuw bestuur was nodig omdat Duindorp S.V. bijna een jaar geen vast dagelijks bestuur heeft gehad. Het is een groep enthousiaste vrijwilligers geweest die de dagelijkse dingen bleven doen en het Jeugdbestuur heeft ervoor gezorgd dat de vereniging bleef groeien en overeind bleef.

Met hulp van Stichting ONS heeft een aangestelde commissie, bestaande uit mensen van de club, een bestuur geformeerd. Er zijn commissies opgericht voor alle afdelingen; voor de senioren, de dames en de jeugd. En vanuit elke afdeling zitten nu mensen in het bestuur. Het nieuwe bestuur van Duindorp S.V. kent de volgende samenstelling:

Voorzitter; Arie Verbaan.
Secretaris; Lisa van der Zijden.
Algemene Zaken/2e Secretaris; Deirdre Steeman.
Penningmeester; Wouter Vooys.
Jeugdzaken; Frank de Snoo.
Communicatie/PR/Social Media; Monique Taal.
Sponsorzaken; Michel Kulk.
Kantinebeheer/Vrijwilligers; Pascal Stikkelorum.
Facilitaire zaken/Gebouwenbeheer; Louis Keus.

Hiermee zijn alle functies binnen het bestuur goed ingevuld en de nieuwe bestuursleden hopen dat de bestuurlijke rust binnen de club zal terug keren. De gezelligheid en de prestaties zijn altijd goed gebleven. Als kleine club is Duindorp S.V. trots dat de Selectie, zowel eerste als tweede elftal, goed meedraait in de competitie en ook de jeugdteams doen het goed.

“We blijven het plezier in het voetbal bij onze vereniging nastreven. Dat doen we met structuur en groei vanuit de jeugd, we gaan weer in gesprek met de gemeente voor een kunstgrasveld, er loopt een mooi kunstproject en er zijn plannen om het gebouw en complex aan te pakken. Weer goede vooruitzichten dus!”, aldus de nieuwe voorzitter Arie Verbaan.

Categories:
  Nieuws, VOOR ONS ALLEMAAL, DOOR ONS ALLEMAAL

Leave a Reply

Your email address will not be published.